100% oleju z nasion wiesiołka

Olej z wiesiołka jest szczególnie ceniony za występujący w nim kwas GLA ( gamma-linolenowy), stosunkowo rzadko spotykany: wiesiołek jest jedną z nielicznych roślin, w których występuje on w większych ilościach.

Olej z wiesiołka jest bardzo cenionym olejem w kosmetyce. Ma on znakomite właściwości nawilżające, wzmacnia barierę ochronną skóry, uelastycznia ją oraz reguluje pracę gruczołów łojowych, dzięki czemu jest wskazany również do cery tłustej. Olej z wiesiołka dodaje się do kremów przeciwzmarszczkowych, maseczek do włosów, olejków do masażu oraz do kosmetyków przeznaczonych do pielęgnacji cery suchej i wrażliwej.

    Porozmawiaj z nami

    Zadzwoń do naszej konsultantki, która podpowie Ci, który olej wybrać i jakie właściwości posiadają nasze oleje.

    68 41 11 338

    Newsletter

    Bądź na bieżąco i zapisz się na newsletter
    Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach zapisz się na nasz newsletter.