Olej z ostropestu Laboratorium BIOOIL® Olej z ostropestu używany jest zaróno w kuchni - powinno się spożywać na zimno, np. jako dodatek do sałatek, surówek, sosów czy dipów - jak również w kosmetyce. Dba o jak najdłuższe utrzymanie młodego i zdrowego wyglądu. Olej ten wspomaga pielęgnację cery trądzikowej, nie zatyka porów w skórze, rozjaśnia plamy i przebarwienia powstałe w wyniku nadmiernego korzystania ze słońca lub też jako pozostałość po silnym zapaleniu skórnym. Olej z ostropestu posiada silne właściwości regenerujące, zmiękcza zrogowaciałą skórę dłoni i stóp oraz zmniejsza zaczerwienienia skórne. Olej z ostropestu należy przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.

    Porozmawiaj z nami

    Zadzwoń do naszej konsultantki, która podpowie Ci, który olej wybrać i jakie właściwości posiadają nasze oleje.

    68 41 11 338

    Newsletter

    Bądź na bieżąco i zapisz się na newsletter
    Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach zapisz się na nasz newsletter.